Ga naar de routekaart

 

Welkom Route
OceaniŽ
Contact Forum
Te papa Wanganui Kaupokonui New Plymouth BBQ in New Plymouth Taumanurui Golden Springs Rotorua Kuirau Park Hahei Cathedral Cove Hot water beach Coromandel town Manukau Waipu Cove Paihia Bay of Islands 90 Mile Beach Kauri Forest Shelly Beach Auckland Naar Tahiti
  
2007 mrt 23 sony 114 We gaan na twee nachten weg uit Porirua. De camping was niet veel maar we hadden een plek om te staan. We hebben eerder besloten op het Noorder Eiland niet wild te camperen. Het is voor het grootste deel een reisdag vandaag zonder aantrekkelijke stopattracties.
Voor de kinderen is een speelplaats in Levin weer helemaal top. Een enorm terrein met echt voor alle leeftijden wat. Van kleine speelhuisjes voor de kleintjes tot trampolines en hindernisbanen voor de oudsten. Èn, allemaal gratis en onderhouden door de gemeente. Kan ik me bij ons niet voorstellen. Het zou binnen de korste keren gesloopt zijn. 2007 mrt 23 sony 117
2007 mrt 23 sony 124 Het spreekt echt voor Nieuw Zeeland dat dit nog kan hier. We begrijpen ook dat kinderen op school  keurig worden opgevoed met een groot accent op normen en waarden.

We karren door naar een camping in Kaitoke dat vlak voor een grotere plaats Wanganui ligt. We moeten een stukje van de weg af en komen uit bij Lake Wiritoa. De camping is eenvoudig en we staan in eerste instantie helemaal alleen.

2007 mrt 23 sony 136
2007 mrt 23 sony 130 Tot de zon onder gaat zitten we lekker in het gras te spelen. Alle auto's op een rij en van Loes moeten we er een foto van maken. Wijntje er bij, chippies en dip. Lekker ontspannen. Morgen weer een ruk op de kaart.
Erwin
Terug
Omhoog
Kaupokonui

© 2006-2010 Teekema.Net versie zaterdag 7 april 2007