Ga naar de routekaart

 

Welkom Route
OceaniŽ
Contact Forum
Aankomst in Thailand Tempeltour Vertrek uit Thailand
  

Onze nacht was verre van rustig en we zijn heel erg moe. Alleen Bram heeft nergens last van en is prima uitgeslapen.

Loes wil aleen maar slapen. We gaan ontbijten beneden en Loes roept gelijk dat het er stinkt en houdt haar neus dicht zodra we uit de kamer stappen.

Na het ontbijt gaan we maar de tassen pakken en een taxi regelen om naar de airport te gaan. Bangkok zien we verder niet meer. Ook China town laten we maar voor wat het is, Loes is véél belangrijker.

Tijdens de rit gaat ze weer spugen en we beginnen ons meer en meer zorgen te maken............

doodzieke Loes

2007 feb 04 rtw 303 Hier laat Bram zijn mooie bed zien. Ik wist niet dat deze modellen nog bestonden.

We komen bij het overzichtsbord aan. We vinden onze vlucht. Flight cancelled! Help, wat is dit nu weer? We gaan naar de desbetreffende balie en er wordt verteld dat we met Singapore Airlines meekunnen. Dit lukt dus omdat we heel vroeg op de airport zijn. Wat een geluk! Er moet wel wat worden geregeld maar uiteindelijk gaan onze rugzakken op de band en kunnen we verder. We gaan eerst naar een pharmacy om te vragen of ze nog iets hebben voor Loes. We kopen daar iets op advies en geven Loes ook nog wat ORS. Bijna alles komt er uit maar we blijven proberen. 

2007 feb 04 rtw 307
2007 feb 04 rtw 315

Als we door de paspoortcontrole gaan, wandelen we nog een stuk. Op een gegeven moment zien we weer een pharmacy en daar is ook een pharmacyst, we vragen nog wat advies want we willen weten of we nog meer kunnen doen. We blijken alles te doen wat we kunnen. We berusten even in het feit dat we al het mogelijke hebben gedaan dat we konden doen.

We maken onze laatste Thaise Baht op en kopen wat lekkere koffie. In het hotel was het alleen ingedikte smurrie die leek op ruwe olie. Smaakte ook voor geen meter. Daarna gaan we richting de gate.

hot chocolate

2007 feb 04 rtw 317

Bram geniet van zijn raamplek.

2007 feb 04 rtw 319

 

2007 feb 04 rtw 321

We wachten bij de gate totdat we kunnen boarden, Loes reageert niet zo goed meer vinden we. Ze is slap en wil alleen haar ogen dichthouden. Omdat we allebei niet hebben geslapen worden we erg emotioneel en kunnen de tranen niet tegenhouden. We gaan op reis om te ervaren maar waren niet echtvoorbereid op deze ervaring.

Zodra we in het vliegtuig komen vertellen we gelijk de situatie. Direct worden we in de watten gelegd, Loes kan lekker liggen (na het opstijgen) en wel 6 stewardessen zijn met ons bezig. Ze vertellen dat er een dokter is op de airport in Singapore en dat we daar naar toe kunnen.

De vlucht duurt maar 2 uur en na een hele snelle paspoortcontrole gaan we naar de dokter. We krijgen weer wat voor Loes tegen het overgeven. Nu maar hopen dat het helpt, gelukkig is ze niet uitgedroogd. Ook de taxichauffeur die ons naar het hotel brengt heeft tips over het kinderziekenhuis en waar we eventueel naar toe kunnen. We voelen ons door de mensen hier en alle hulp al een stuk beter.

2007 feb 04 rtw 324

In de lobby van het hotel gaat Loes gewoon nog een keer spugen, het wordt een hobby van haar. Het is best een luxe hotel en als we in de kamer komen is het gewoon heerlijk om zo veel ruimte en 4 bedden te hebben. Een ruime badkamer waar de kinderen gelijk in bad kunnen. 

Loes na de reiniging. Ze springt en zingt en is vol leven. Ze springt samen met Bram op de bedden. Wat is dít gezellig met z'n 4-tjes. Zou het spugen van Loes nu voorbij zijn? We geven haar de medicijnen voorlopig nog maar even. 2007 feb 04 rtw 335

Onze bedden voelen heerlijk aan, we gaan lekker dromen hier en maar hopen dat het snel beter wordt.

 

P.S. Als je ooit kan kiezen tussen Singapore Airlines en een willekeurige andere carrier, kies dan voor Singapore Airlines. Je zal er zeker geen spijt van krijgen.

Aline
Terug
Omhoog
Singapore | Shoppen
© 2006-2010 Teekema.Net versie zondag 22 april 2007