Ga naar de routekaart

 

Welkom Route
OceaniŽ
Contact Forum
San Martin de los Andes Het stift incident Parque Nacional Lanin Upgraden voor minder Ruta de Siete Lagos Met de Gol Lago Lolog Auto inleveren San Carlos de Bariloche Parque Nacional Nahuel Huapi Chocolat Fondue Hert en Lam op tafel Buzzen
  
We staan vroeg op en vullen de tassen met onze spullen. We gaan naar het andere appartement. Het is 50 meter lopen dus dat is een eitje. We hebben toch wel wat bagage, allebei een grote rugzak en 2 grote tassen. De kleine rugzakjes zitten in één van de grote tassen. We geven de sleutel af aan de eigenaresse en nemen afscheid. Officiëel is het inchecken pas om 12 uur maar we zijn er om 10:10 en we mogen gelijk naar boven. 2007 mei 09 sony 001
2007 mei 09 sony 002 Ik heb gister gekeken en ik heb alleen gezegd dat het beter was dan die andere toko. Maar nu het licht is valt het nog meer op dat het stukken beter is en vrij recent gebouwd. Het heeft een hele fijne woonkamer en keuken. Modern toilet beneden, boven 2 ruime slaapkamers, ruime hal en badkamer met 2e toilet. En dat voor maar 35 euro per nacht.
We voelen ons er veel meer thuis en we besluiten om dit gelijk maar te verlengen. Van 3 naar 5 dagen. Het weer is overheerlijk en gaan op pad. We lopen deze keer anders, een beetje om. Al gauw krijgen we spijt, er zijn 3 grote honden die ons gaan volgen. Ze kijken niet al te vrolijk. We worden er niet blij van en we lopen snel naar een plek waar meerdere mensen zijn. Ze blijven daar hangen en grommen, 1 zit aan Erwin zijn broek. Als het kan gaan we snel naar de winkelstraat waar het drukker is en zij geen grip op ons krijgen.  2007 mei 09 sony 003
2007 mei 09 sony 005 We hebben zin om in het huisje te gaan eten, wat wel mist zijn goede pannen en een koekepan. Dus echt iets koken gaat niet gebeuren. We besluiten om pizza te maken en gaan naar de supermarkt. Als we niks kunnen vinden kunnen we altijd nog ergens eten. We halen 2 pizzabodems en verse spullen om te garneren. Heerlijk lijkt het ons. Bij de kassa merken we dat je beter uit eten kan gaan voor het minime prijsverschil. Daar wordt het voor je klaargemaakt en nu moet je alles zelf doen. Maakt niet uit, we hebben er zin in.
Onze haren zijn te lang. Zoals bekend is Bram voorlopig niet aan de beurt maar wij allemaal wel. De kapper gaat hier pas om 17 uur weer open en Loes mag als eerste op de stoel klimmen. Het is niet haar grootste hobby maar de kapper is snel en kan ze gauw afstappen. Bram mag met alle boodschappen wachten en toekijken. Hij mag absoluut niet uitstappen want anders valt zijn karretje om met alle spullen. 2007 mei 09 sony 006
2007 mei 09 sony 007

Nu is Erwin aan de beurt en snel racet de kapper over zijn hoofd met een tondeuse. Ondertussen krijg ik Mate aangeboden; een zeer populaire kruidendrank bij de argentijnen. Het liefst wordt de drank genuttigd in een mooi versierde kalebas. Eerst worden er kruiden in gegooid en daarna heet water. Met een mooi verzilverd staafje kan je de drank opzuigen.

Om eerlijk te zijn vonden wij het niet lekker maar we hebben het geprobeerd. Als je er mee opgroeid dan blijf je het waarschijnlijk altijd drinken. 

Als laatste mag ik dan. Een klein stukje er af maar soms zag ik toch echt wel langere stukken gaan. Het kan er nog mee door. Deze happening kostte ons ongeveer 17 euro.

Hierna gaan we terug naar onze toko en we gaan de pizza beleggen. Met alles er op ziet het er al heerlijk uit. We krijgen de  gasoven aan maar elke keer als we het knopje loslaten stopt de gastoevoer en gaat hij uit. Het lukt uiteindelijk maar hij doet het alleen in de hoogste stand. Er zijn geen ovenhandschoenen en geen spatel of iets wat er op lijkt om de hete pizza te verwijderen.

2007 mei 09 sony 008
Met een natte handdoek en een houten lepel halen we de pizza er uit. Het gaat niet helemaal zoals we het gepland hadden maar het smaakt prima. Eén ding, we gaan hier niet meer koken. Het appartement is verder helemaal goedgekeurd en we houden het goed vol maar eten doen we lekker buiten de deur. Na dit avontuur gaan we in het bubbelbad. De kinderen vinden dit geweldig. De badkamer is tot aan het plafond toe nat van het gespetter maar dat mag de pret niet dukken. Hierna lekker de oogjes sluiten want morgen gaan we weer een excursie doen. 
Aline
Terug
Omhoog
Ruta de Siete Lagos
© 2006-2010 Teekema.Net versie zaterdag 27 september 2008