Ga naar de routekaart

 

Welkom Route
OceaniŽ
Contact Forum
Aankomst in Thailand Tempeltour Vertrek uit Thailand
  
2007 feb 03 rtw 001

Loes heeft veel gespuugd, ze lag in een slaapzak van ons en gelukkig hebben we er 4 mee. Maar weer verder geslapen. Om 8:45 worden we gebeld dat onze tempeltour om 9:00 gaat beginnen. We willen altijd graag koffie drinken in de ochtend maar daar kregen we de tijd niet voor, onze reisleidster stond al te wachten en of we gelijk in de taxi wilden stappen..... ze had haast geloof ik.

Gelijk op weg naar de gouden Boehda, de gids heeft een hoog tempo en daarom moeilijk om echt  rustig te kijken.

We hebben trouwens een hele goede chauffeur en de ritten verlopen prima. We zouden ook naar China town gaan maar daar scheuren we doorheen. Ons hotel is er niet ver vandaan en we besluiten om vanmiddag er maar naar toe te gaan lopen. Daar komt uiteindelijk helemaal niets van terecht.

2007 feb 03 rtw 007
2007 feb 03 rtw 019

Voordat we bij de liggende Boehda aankomen begint Loes weer te spugen, gelukkig wel schone kleren mee, maar de taxi zit onder.

Bram heeft gelukkig nergens meer last van en hij vind het wel leuk om een beetje rond te rennen.

Een monnik met een mobieltje, het is wel een grappig gezicht. Hij gaat in ieder geval goed met zijn tijd mee. 2007 feb 03 rtw 029
2007 feb 03 rtw 041 Ondertussen maakt de chauffeur de taxi schoon, Loes spoelen we schoon bij de tempel en we verkleden haar. Hier zit ze bij onze gids terwijl wij even wat filmen en foto's maken. Elke keer dat ze spuugt knapt ze enorm op dat je denkt dat er helemaal niets aan de hand is.
Aline is druk een tempel aan het filmen. Ik probeer wat mooie foto's met de camera te maken. 2007 feb 03 rtw 043
2007 feb 03 rtw 082 De liggende Boehda. Veel te groot om op de foto te zetten.
Hier kan je wat geld in de glazen kist gooien en een bakje pakken, aan de achterkant van de liggende Boehda staan heel veel bakjes waar je de muntjes kan in gooien. Het is een heel grappig geluid, wat we ook op de film hebben. We hebben er geen beeldmateriaal van omdat we te druk waren met muntjes gooien. 2007 feb 03 rtw 089

2007 feb 03 rtw 097

Bram vind autorijden heerlijk en kijkt z'n ogen uit hier. Het is een echte toerist.

camera

Loes leek flink opgeknapt en we besluiten om met een boot het water op de gaan. De reisleidster regelt een en ander. Het is wel een belevenis, en als je hier toch bent moet je dat zeker doen. Het is erg leuk om de huisjes te zien die aan het water zijn gebouwd.

Na het varen gaan we nog wat verplichte nummers doen.....

2007 feb 03 rtw 105
2007 feb 03 rtw 129 Als eerste gaan we naar een juwelier/edelsmit. Ze maken daar zelf sieraden, Aline vond het wel heel leuk en wil ook wel wat hebben maar alles is te duur. Je moet hier afdingen en het spel gaat beginnen. Elke keer maar af doen en zeggen dat het echt niet kan. Uiteindelijk heeft Aline een ring en oorbellen gekocht. Onze tocht gaat verder naar een winkel waar men zijde verkoopt en waar je wat kan laten maken. We hebben er gewoon geen zin in, we gaan morgen weg en we willen het gewoon niet. Dan naar een kledenwinkel, ook daar stonden we in 5 minuten buiten.

 

We willen snel naar het hotel want Loes wordt weer steeds zieker. We vragen of ze ons zo snel mogelijk naar het hotel willen brengen want Loes moet echt rusten. Omdat wij toch iets moeten eten gaan we maar weer in het restaurant van het hotel eten. Hierna gaan we snel naar boven. Bram gaat in het kleine bed en Loes tussen ons in. We leggen wat handdoeken neer ter bescherming van ons bed. Nou die zijn hard nodig! Loes spuugt wel elk uur en we gaan de ORS maar klaar maken. Ze is nóóit ziek! Ze spuugt op een gegeven moment gifgroen fluoriserend slijm en we schrikken behoorlijk. We doen geen oog dicht die nacht.

Erwin
Terug
Omhoog
Vertrek uit Thailand

© 2006-2010 Teekema.Net versie zaterdag 21 april 2007