Ga naar de routekaart

 

Welkom Route
OceaniŽ
Contact Forum
Noordelijk Canterbury Kaikoura Hanmer Springs Kahurangi National Park Tasman bay Motueka Abel Tasman NP Golden Bay Marlborough Sounds Interislander
  

We gaan richting de Tasman bay. We rijden over de highway 61. Dit is een hele bochtige en smalle maar mooie weg.

In Motueka gaan we links af naar het centrum. We zien een Warehouse, dit is een winkel en heeft een rode buitenkant zodat je dat al van ver ziet. We stoppen tegenwoordig bij elke Warehouse, we zijn begonnen met het verzamelen van de autootjes van de film Cars en laten ze die daar nou net hebben. Het begon bij 1 maar nu hebben we ze bijna allemaal; behalve King. Een blauw autootje. Elke keer als we de Warehouse zien roepen we: King zoeken! De kinderen zijn helemaal enthousiast en zoeken mee. 

 

2007 mrt 16 sony 132
2007 mrt 16 sony 119 Helaas is hij hier ook niet. We doen wat boodschappen en lopen door naar het visitorscenter. We willen wat informatie over het varen in het Abel Tasmanpark. In een folder die we hadden gekregen stonden prijzen die heel hoog waren en dat waren georganiseerde tochten. Maar andere prijzen van de watertaxi hadden we niet. In het visitorscenter krijgen we de goede folder met prijzen. Je kan je ergens met de watertaxi laten afzetten en naar een andere baai lopen en je daar weer op laten pikken. Lijkt ons wel leuk.

yeah babyWe gaan uitzoeken wat we willen en gaan door naar de camping die we op het oog hebbben. We hebben lamsvlees gekocht en dat gaat op de BBQ. Het zonnetje schijnt heerlijk en dat maakt het extra feestelijk.

2007 mrt 16 sony 121
2007 mrt 16 sony 120 Op elke camping heb je een BBQ plek met een picknicktafel, vlak bij de keuken. Er staan koelkasten dus de drank staat koud. We hebben ons geïnstalleerd aan een picknicktafel en we zetten de BBQ aan.
Een kleinvleesetertje. Met haar nieuwe T-shirt van: My little Pony. Daar is ze heel erg blij mee. 2007 mrt 16 sony 123
2007 mrt 16 sony 116 De stukjes vlees worden getest en goedgekeurd. Het smaakt erg goed. Het is goed gelukt. De BBQ is op gas en je moet elke keer op een knop drukken om het geactiveerd te houden.

Voordat we gingen eten zijn we op het springkussen geweest (zie 1e foto). Dat is heel erg leuk.

We weten nog niet naar welke baaien we willen in het Abel Tasmanpark, je schijnt te moeten reserveren en daar hebben we geen zin in. We zien wel als we wakker zijn morgen......

Aline
Terug
Omhoog
Motueka
© 2006-2010 Teekema.Net versie maandag 26 maart 2007