Ga naar de routekaart

 

Welkom Route
OceaniŽ
Contact Forum
Mendoza Toer de Bodega Uitslapen in Mendoza Brammosaurus San Luis Parade Verrek 't is zaterdag Waar gaat het eigenlijk over? Zwemmennnn Op naar de hoofdstad
  
Weer een reisdag. Vandaag verplaatsen we ons van Mendoza naar San Luis. Een flink stuk noordelijker. Geen nachtbus maar gewoon overdag. De reis verloopt soepel met uitzondering van een vrouw die onwel werd. Voor San Luis werd ze overgezet in een amulance en afgevoerd. Het landschap is vlak en saai.

2007 mei 24 047

Ik zit naast een jongen die uit San Luis komt. Ik raak met hem in gesprek en we wisselen ideeën uit. Hij zit op een universiteit en vind het erg leuk dat we zijn stad bezoeken. Hij maakt voor ons een lijstje van goede restaurants. Hij verteld ook over een bepaald gerecht dat een over een paar dagen is te krijgen. Dit wordt maar éénmaal per jaar geserveerd in het kader van de viering van de revolutie van 25 mei. We zullen zien of we dat ook gaan uitproberen of niet.
Later als we aankomen op het busstation staat de jongen er op om ons te helpen met de taxi en de rit naar het hotel. We hadden nog helemaal niets geregeld hier dus dat kwam ons wel uit. Toen we bij het hotel aankwamen heeft hij de taxi betaald en wilde er echt niets voor hebben. Echt aardig. De hotelkamer is SUPER. Het mooiste en grootste dat we tot nu toe hebben gehad. We gaan de stad in uit te eten bij resaurant Loco. Het moet een beetje hippe tent zijn maar het viel ons een beetje tegen. We zijn tenslotte ook wel wat gewend in San Martin en Bariloce. De bedden van de kamer zijn heerlijk en we zijn direct vertroken.
Erwin
Terug
Omhoog
Parade

© 2006-2010 Teekema.Net versie zaterdag 30 januari 2010