Ga naar de routekaart

 

Welkom Route
OceaniŽ
Contact Forum
Te papa Wanganui Kaupokonui New Plymouth BBQ in New Plymouth Taumanurui Golden Springs Rotorua Kuirau Park Hahei Cathedral Cove Hot water beach Coromandel town Manukau Waipu Cove Paihia Bay of Islands 90 Mile Beach Kauri Forest Shelly Beach Auckland Naar Tahiti
  
2007 mrt 29 sony 093 Voordat we vertrekken willen we nog even de warme sloot onder zoeken en even pootje baden. Gisteren was het al vrijwel donker toen we aankwamen. De sloot is een beetje wittig en het ruikt naar zwavel. Omdat het pokkeweer is en behoorlijk koud voor deze omgeving komt er stoom af.

De campingeigenaren hebben e.e.a. aangekleed met een waterrad en een boardwalk.

2007 mrt 29 sony 086
2007 mrt 29 sony 104 Ik waag mij in de poel die er is gemaakt in de sloot. Het is lekker warm en is vast goed uit te houden.

 

Wat ons toch wel behoorlijk verontrust is dat in het water een amoebe leeft die je dus niet in je neus mag krijgen. Sterker nog, dat is simpelweg fataal. We gaan er met de kinderen maar niet in.

 

 

harvey

2007 mrt 29 sony 090

2007 mrt 29 sony 111 Onderweg naar Rotorua komen we nog langs een thermal area park. Maar het plenst en zien er even de lol dan niet van in.

Bij aankomst in Rotorura duiken we dan maar de winkels in. We hadden in Christchurch een mooie roze Sony laptop gezien voor Aline maar zijn deze later niet meer tegengekomen. Heel toevallig hadden ze er hier ééntje. De verkoper die ik sprak wist werkelijk niet waar ik het over had totdat een andere collega van hem het gesprek opving. Hij had voor zijn vriendin zo'n roze besteld maar moest 'm van z'n vriendin terug brengen. Wij hebben de laptop gekocht met wat korting. Hij was twee dagen oud, alles er op en er aan en volledig Vista Home Premium. Op internet even gecheckt en in Nederland 400 euri duurder en niet roze verkrijgbaar.

ibook 2001

Erwin
Terug
Omhoog
Kuirau Park

© 2006-2010 Teekema.Net versie zondag 22 april 2007