Ga naar de routekaart

 

Welkom Route
OceaniŽ
Contact Forum
Doubtful Sound Te Anau Milford Sound Glowworm Caves Queenstown Lake Wanaka Gillespies beach Lake Matheson Hokitika Coast2coast
  

Heel vroeg staan we op om de zonsopgang te gaan bekijken. Het wordt al gauw mooi en het lijkt wel of de lucht in brand staat.

tiki torch

2007 mrt 06 nikon 015
2007 mrt 06 nikon 035 De wolken worden mooi verlicht maar als eenmaal zon wat hoger komt verdwijnt het mooie schouwspel en de wolken worden weer grijs/wit. Als we het gezien hebben maken we koffie en laten de kinderen wakker worden.
We vertrekken van deze camping en rijden naar Queenstown. Het is een druk dorp en er zijn veel winkeltjes, veel verkeer, veel mensen. We parkeren onze camper aan het einde van het dorp, het is wel lastig om het grote gevaarte kwijt te raken maar gelukkig krijgen we het voor elkaar. We lopen langs het water naar het centrum, Loes ziet deze boom en ze vind hem erg dik. Het is wel grappig hoe ze het zegt, het lijkt net of de boom te veel heeft gesnoept. 2007 mrt 06 sony 003
2007 mrt 06 sony 006 Daar zit zo'n toerist die ook wel van een chocolaatje houdt, ook het boek van Sonja Bakker nog niet gelezen.

Tja we hebben weer een speeltuin gevonden, de kinderen hebben er een oog voor. We liepen er langs dus je kon er ook niet omheen.

We hebben wat winkels bekeken. Al gauw waren we het zat om weer een toeristenwinkel in te gaan. De kinderen vinden het heel leuk om roze en blauw kiwi's in allerlei soorten en maten te zien. Na het drinken van een overheerlijke koffie bij Starbucks zijn we weer naar de camper gegaan.

2007 mrt 06 sony 009
Het begint te regenen en het wordt grijs. We gaan weer op pad en we komen in Cromwell terecht waar we een gemeentecamping opzoeken. We hebben onderweg weer vlees gekocht en dat gaan we lekker oppeuzelen. Het licht in de keuken doet het niet en nergens vinden we de schakelaar. Erwin haalt de eigenaar maar hij vindt het ook niet. Hij neemt ons mee naar een andere keuken. Daar zit een Franse backpacker waar we mee aan de praat raken. In het begin was dat wel leuk maar we kwamen niet meer van hem af! Ach ja zo heb dat wel eens. Snel afwassen en naar de camper.
Aline
Terug
Omhoog
Lake Wanaka
© 2006-2010 Teekema.Net versie zaterdag 21 april 2007