Ga naar de routekaart

 

Welkom Route
OceaniŽ
Contact Forum
Mendoza Toer de Bodega Uitslapen in Mendoza Brammosaurus San Luis Parade Verrek 't is zaterdag Waar gaat het eigenlijk over? Zwemmennnn Op naar de hoofdstad
  
camera

Vandaag zijn we voor het laatst in San Luis, ik moest best wel even wennen in deze stad maar al met al vond ik het erg leuk, de Mall viel tegen maar ja, je kan niet alles hebben. Na het ontbijt spelen we wat op de kamer, we sorteren al het een en ander voor in de tassen.

Dan gaan we naar beneden om af te rekenen, we blijven vandaag een halve dag extra dus dat wordt nog verrekend. Daarna gaan we ook maar lunchen in het hotel, wel zo relaxed. 's Avonds nemen we de taxi naar het busstation waar 21.35 de bus voor ons klaar staat. Hier komt de bus ook weer stipt, super dus!

We hebben op het station een broodje gekocht wat we lekker oppeuzelen, we hebben ook een bus geregeld met luxe leren stoelen. Ziet er mooi uit en zit ook heerlijk maar voor een smurfje van 2 echt niet handig! De stoelen kunnen niet helemaal plat waardoor bram elke keer er af glijdt. Slecht slapen is dat dus voor mij en Bram.

 

Vandaag niet 1 foto gemaakt maar dat maken we wel weer goed, nu is het gewoon de busrit uitzitten tot aan de hoofdstad!

Aline
Terug
Omhoog
ArgentiniŽ - Buenos Aires
© 2006-2010 Teekema.Net versie dinsdag 2 februari 2010