Ga naar de routekaart

 

Welkom Route
OceaniŽ
Contact Forum
Santiago Panguipulli Panguipulli mojado Singin' in the rain La Casa de Tronco's Villarrica Hua Hum pas
  
torrent_gtorrent_gtorrenttorrenttorrent_gtorrent_g

We worden weer wakker in het heerlijke huis. Voor de verandering regent het weer. We hebben een beetje pech want het schijnt hier enorm mooi te zijn. Daar is niks van te zien. Nu een blik op de tafel van boven. Helemaal massief van 1 boom. De eigenaars zijn er erg trots op en dat snappen we wel.

2007 mei 03 sony 001-1
2007 mei 03 sony 001 We gaan hout halen in de schuur zo'n 20 meter van het huis. Er zijn hier 2 honden die min of meer geadopteerd zijn. Het zijn lieve beesten en ze lopen gezellig met je mee. Er is 1 hond aan komen lopen die niet zo geweldig is. Hij is groter, hij blaft meer en springt tegen je op. Hij krijgt van Nati niets te eten maar blijft maar rond het huis hangen. Als we in de schuur zijn blijft hij maar tegen ons springen maar echt op een vervelende manier.

We snappen wel dat hij honger heeft maar hij moet echt ergens anders een baasje gaan zoeken. We vinden het storend dat er een enorme hoeveelheid honden hier zijn zonder eigenaar. Het schijnt in Zuid-Amerika nou eenmaal zo te zijn en we moeten er maar aan wennen voor zover mogelijk.

We hebben voor de kinderen een filmpje aangezet, zij vinden het allemaal prima.

2007 mei 03 sony 002-1
2007 mei 03 sony 003

Er zijn een paar wijntjes die ons wel bevallen. De tijd is te kort om alles uit te proberen en we hebben een selectie gemaakt. Je hebt hier voor een paar Euro echt een hele goede wijn.

Op Paaseiland hebben we op het vliegveld nog even een fles Pisco gekocht. We zagen deze fles in de vorm van een Moai en vonden het grappig. Je kan Pisco sour maken; 1 deel uitgeperste citroen en 3 delen Pisco, dan suiker zo nodig toevoegen. We hebben citroenen gekocht maar nog niet geprobeerd.

Op de dag van onze aankomst hier heeft Nati pannenkoeken gemaakt. Die bevielen zo goed dat we een verzoek hebben ingediend. De manier waarop was wel grappig. We zaten in het internetcafe en we waren allebei met Wietze (de eigenaar van het huis) aan het MSN-en. Wij op computer 1 en zij op 6. Wietze vroeg of zij nog iets voor ons kon doen, dus toen kwamen de pannenkoeken ter sprake. En via de MSN werd dat later bevestigd.

Nu kwam Nati langs en bakte overheerlijke pannenkoeken. De kinderen bleven smullen en aten echt veel voor hun doen.

2007 mei 03 sony 149
2007 mei 03 sony 150 En het bordje gaat helemaal leeg en de volgende 2 pannenkoeken gaan ook naar binnen.
Hier is Nati in de keuken lekker bezig. 2007 mei 03 sony 151
2007 mei 03 sony 153 We vinden een klein zakje snoepjes, om geen ruzie te krijgen over het verdelen geeft Erwin om de beurt een snoepje.
We duiken voor de verandering maar weer het internetcafe in. Er is niet veel anders te doen. De kinderen vinden het niet echt leuk en ik ga regelmatig naar buiten. Bram vindt het wel heel erg leuk om in de regen te stampen. Had ik nu maar zijn laarsjes meegenomen. Na het internetten gaan we weer een hapje eten in de stad. We besluiten om maar weer naar de zelfde tent te gaan. Je kan hier tenminste wat vroeger aan tafel. Veel restaurants gaan hier laat open en we willen niet al te laat eten. Daarna weer lekker het huis. 2007 mei 03 sony 155
Aline
Terug
Omhoog
Villarrica
© 2006-2010 Teekema.Net versie donderdag 17 mei 2007