Welkom Route
OceaniŽ
Contact Forum
Het idee 2006 Eťn grote puzzel 2006 Geen weg terug 2006 Laatste loodjes januari 2007 Afscheidsborrel Den Haag WE GAAN! Helsinki
2007 feb 01 rtw 173

Na een rustige vlucht en een zachte landing zitten we ineens in de sneeuw, helemaal te gek!

Uitstappen dan maar, onze rugzakken gaan vanzelf naar het andere vliegtuig. Tenminste, dat hoop je, want het gaat niet altijd goed.

backpack

We gaan op zoek naar een speelruimte voor de kids. Een collega van Erwin, die finse is van afkomst, vertelde dat er zoiets was op de luchthaven. Als we daar zijn zien we het vliegtuig waar mee we gevlogen hebben. Het vliegtuig wordt helemaal schoongespoten of het ijs wordt er af gehaald. Ik weet het eigenlijk niet...maar het ziet er wel leuk uit.

 

 

2007 feb 01 rtw 183

2007 feb 01 rtw 178

 

We wachten in de speelruimte. Loes en Bram vinden het er gelijk heel leuk. We zijn rond half 4 geland en om 20:05 gaan we weer verder. Dat is best lang maar voorlopig vermaken we ons wel. Erwin verkend de weg naar de aansluitende vlucht en vraagt na of er weer moet worden ingecheckt voor de stoelen en zo. Het blijkt dat ze dit in amsterdam al hadden gedaan en dat we nog 4 boarding passes tussen onze spullen hadden. Dat was dus oké zo.

Omdat het wachten toch lang duurt hebben we de laptop tevoorschijn gehaald om de film Cars te gaan kijken, die staat op een losse harde schijf. Bram is helemaal wild van Cars. Takel is zijn grootste vriend.

Hierna gaan we nog wat winkels kijken, er zijn er meer dan we hadden verwacht. We krijgen trek en gaan pizza eten. Je weet maar nooit wat je in het vliegtuig te eten krijgt.

 

2007 feb 01 rtw 189

We hebben een lange vlucht voor de boeg en de kussens en de dekens liggen al klaar. Het is wederom een 

prettige vlucht, af en toe een beetje turbulentie. Rond half 4 's nachts begint Bram te spugen, over 2 stoelen en over mij heen. Voor de kinderen had ik wel schone kleren in de handbagage maar voor mezelf nou net niet. Dat wordt stinken! En we landen pas om half 11.

Aline

Bangkok | Aankomst in Thailand
© 2006-2010 Teekema.Net versie donderdag 1 maart 2007