Welkom Route
OceaniŽ
Contact Forum
Het idee 2006 Eťn grote puzzel 2006 Geen weg terug 2006 Laatste loodjes januari 2007 Afscheidsborrel Den Haag WE GAAN! Helsinki

 

De aanbetaling is gedaan van de tickets; Janet Scheper, van Kilroy travels, belde om te vertellen dat per 1 September de prijzen van de tickets fors omhoog gaan. Zij vroeg ons om nog goed te kijken of het allemaal nog naar onze zin is, het advies was ook om nu nog te wijzigen, voordat de tickets er zijn, anders moeten er veel extra kosten gemaakt worden.

the advance


Wij hebben er heel goed naar gekeken; we hebben zitten twijfelen of we niet naar Buenos Aires zouden moeten vliegen want we weten niet wat we daar kunnen treffen; onze plannen waren om in 12 dagen tijd over land naar Buenos Aires te gaan.
Twijfel, twijfel… oké, we zijn er uit, we blijven daar langer, dan hebben we meer tijd om een stukje Chili en Argentinië te bekijken. Helemaal geweldig!

Erwin had gehoord dat Canada duurder is dan Amerika, in ieder geval met betrekking tot het huren van een Camper. We hadden telefonisch geregeld dat we niet op Vancouver gaan vliegen maar op Seattle. We willen daar graag in die hoek gaan rondtoeren en dan is het beginpunt niet heel belangrijk.
Ook waren onze plannen om een treinreis te maken door Canada; je hebt een railpass die bruikbaar is in Canada en Amerika. Heel leuk maar ook prijzig; we moeten het toch maal 4 doen. Willen we wel zo lang in de trein? Je mag er 30 dagen over doen; we wilden met de trein naar Miami (Florida) om daar een cruise te pakken voor een dag of 7 en dan wat leuke eilanden te zien. Ook stond Disney op ons lijstje.
Maar ja wat nu, we willen langer in Zuid- Amerika zijn. Ergens moet er gekort worden.
Een week cruise kost net zo veel als 1 maand treinen; en vinden de kinderen het wel leuk als het hartje zomer is om op een cruise te zijn. We wisten het niet.

 ship
Toch de knoop doorgehakt, we gaan treinen! Je komt op plekken waar je met de auto niet kan komen, je bent vrij om uit te stappen om daar een plek te zoeken om te overnachten, of juist in de trein te slapen.
Misschien gaan we bij Tahiti wel varen of misschien in Nieuw-Zeeland.

We gaan niet richting Miami, we zien het wel, we gaan in ieder geval met de trein op pad, en dat is helemaal super.

Ik heb inmiddels wat aanvragen gedaan voor hotels in Tahiti en Paaseiland, het lijkt nog ver weg maar het is niet zo groot daar en 1 vol vliegtuig en je hangt als het ware! (op het strand met een kokosnoot)
Nu nog een cursus Spaans en Frans!

mai tai


Aline

Laatste loodjes januari 2007
© 2006-2010 Teekema.Net versie zaterdag 21 april 2007