Ga naar de routekaart

 

Welkom Route
OceaniŽ
Contact Forum
Kortste dag Rustdag Gebraden kippetje Surf Beach Tahiti iti Papeete Winkelen en wandelen Helemaal rond Lagoonarium Punaauia Nachtvlucht
  
De manager van het hotel had in de ochtend al met het auto verhuurbedrijf gebeld en er is een auto beschikbaar voor ons. Een Hyundai Getz mèt Airco. Niet de goedkoopste keus maar wel precies geschikt voor ons. Hij brengt mij naar de verhuur en om 9:30 ben ik alweer bij het hotel met het karretje.
2007 apr 15 nikon 043 We maken morgen wel een tocht. Vandaag is het alleen even boodschappen doen bij de Carrefour. Op de terugweg komen we een Rotiseri tegen. Ik haal een heerlijk gebraden kippetje en een bak met aardappelen. We peuzelen het op in de kamer en houden ons de rest van de dag rustig. We hebben voor Loes zwembandjes gekocht en ze doet het erg goed. Ze komt al lekker vooruit in het water. We hebben ook nog een drijfkrokodil gekocht voor in het zwembad.
Overigens is bovenstaande foto gepikt van een andere dag. Dit is de eerste dag geweest dat we niet één foto hebben gemaakt.
Erwin
Terug
Omhoog
Surf Beach

© 2006-2010 Teekema.Net versie donderdag 19 april 2007