Ga naar de routekaart

 

Welkom Route
OceaniŽ
Contact Forum
Vlucht naar Christchurch Christchurch Pier in Christchurch Banks Peninsula Le Bons Bay Fairlie Fairlie speeltuin Lake Tekapo en Pukaki Mount Cook Oamaru Mouraki point Otago Cadbury Dunedin Milton Purakaunui Falls Purpoise bay Slope Point Invercargill Manapourie
  
2007 feb 12 sony 053

Dit was de eerste nacht in de camper. We hadden in Nederland het idee dat Loes wel boven kon slapen en wij en Bram beneden. De hoge slaapplaatsen zijn niet goed af te schermen en we nemen geen risico. Loes èn Bram gaan beneden slapen. Wij gaan hoog. Een beetje wurmen maar het gaat.

<- Hier ligt Bram lekker in het hoekje.

Loes heeft heerlijk geslapen op haar plekje. De Kangaroe heeft ze op het vliegveld van Sydney gekregen. 2007 feb 12 sony 057
2007 feb 12 sony 058 Hoe doet ie dit toch. altijd in van die rare houdingen wakker worden.

We besluiten even een dagje niets te doen. Het is zondag en de Mall is gewoon open. We gaan op pad. We hebben in ieder geval een NZ prepaid telefoonkaart op de ons boodschappenlijstje staan.

linphone

2007 feb 11 sony 080
2007 feb 11 sony 082

We eten heerlijk panini met een zeldzaam goed smakende vulling. Ook voor Loes en Aline zijn we nu geslaagd voor Crocs. De hele familie is nu voorzien. Loes en Aline hebben beide knal roze Crocs uitgezocht. Ook hier half zo duur als in Nederland.

<- Bram geeft heel lief een kusje.

Als avondeten hebben we een heerlijke boterham in elkaar gesleuteld en gaan we slapen. De kinderen zitten volledig in sync met ons qua eten, slapen etc.

customize

Erwin
Terug
Omhoog
Pier in Christchurch

© 2006-2010 Teekema.Net versie zaterdag 21 april 2007