Ga naar de routekaart

 

Welkom Route
OceaniŽ
Contact Forum
Te papa Wanganui Kaupokonui New Plymouth BBQ in New Plymouth Taumanurui Golden Springs Rotorua Kuirau Park Hahei Cathedral Cove Hot water beach Coromandel town Manukau Waipu Cove Paihia Bay of Islands 90 Mile Beach Kauri Forest Shelly Beach Auckland Naar Tahiti
  

2007 apr 12 sony 022

We vertrekken tijdig naar een camping in Auckland om zodoende dicht bij de camperverhuurder te zitten. We moeten vrijdag op tijd de camper inleveren om op tijd op het vliegveld te kunnen zijn. De dame in the office van de camping blijkt een Nieuw Zeelandse te zijn die ook nog eens 13 jaar in Nederland heeft gewoond. We konden even bijkletsen en de zaken vanuit haar perspectief waarnemen.
Naast het nuttigen van een heerlijke verse ananas hebben we niet veel anders gedaan dan ingepakt. We hebben het laatste pakketje klaar gemaakt om te verzenden. We letten niet genoeg op de tijd. Het postkantoor gaat ook hier gewoon om 17:00 uur dicht. Hmmm, dat moet morgenochtend dan maar even vlug.

2007 apr 12 sony 021

Op een gegeven moment zijn we wel klaar met inpakken maar nog niet klaar. We hebben geen zin om te koken of iets dergelijks dus gaan we maar weer een vette bek halen bij een of ander food court. Loes en Bram komen bij de Mac uit en wij bij een Kebab tent. Aline had er voor mij pittige saus overheen laten doen. Nou, dat heb ik geweten. Was voor mij net tegen de grens. We gaan betijds liggen en zijn best een beetje somber dat Nieuw Zeeland afgelopen is.
Erwin
Terug
Omhoog
Naar Tahiti

© 2006-2010 Teekema.Net versie donderdag 19 april 2007